CLAU PER A LA INCLUSIÓ LABORAL

LOGOS

En aqust any 2023, Miton SL, Centre Especial de Treball (CET), ha rebut dues subvencions amb Fons de la Unió Europea, gestionats pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. Aquest fet marca un pas significatiu cap a la creació d’un entorn laboral més inclusiu per a les persones amb discapacitat, consolidant el compromís del CET Miton SL amb la diversitat i la integració.

Les subvencions rebudes en aquest any 2023 son per al Foment de la Integració Laboral i tenen 2 objectius:

1. Manteniment dels Llocs de Treball:
La primera subvenció està destinada al manteniment dels llocs de treball de les persones amb discapacitat contractades en CET. Aquest suport és fonamental per proporcionar estabilitat i continuïtat en un moment en què l’estabilitat laboral és més important que mai. Això reflecteix el compromís del CET Miton SL en assegurar que els treballadors amb discapacitat tinguin la seguretat necessària per prosperar professionalment.

2. Accions d’acompanyament especialitzat i de suport sociolaboral:
La segona subvenció té com a objectiu implementar accions d’acompanyament especialitzat i de suport sociolaboral tant per als empleats amb discapacitat com per a les seves famílies. Aquesta iniciativa és una resposta proactiva a les necessitats individuals, reconeixent que la integració laboral va més enllà del lloc de treball i afecta directament la vida quotidiana de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Amb aquest impuls positiu, el CET Miton SL es compromet a continuar la seva missió de fomentar la integració laboral. Estem emocionats pel futur i les oportunitats que aquestes subvencions brinden per continuar treballant cap a un món laboral més just i inclusiu.
LOGOS

Comparte en:
Abrir chat
1
Escanea el código
Hola
¿En qué podemos ayudarte?