MITON SL, PARTICIPA EN UNA TROBADA SPEED DATING

speed dating

MITON, S.L. participa en la trobada tipus Speed Dating organitzada pel Ajuntament de Sant Just Desvern.

Avui, 16 de novembre de 2023, MITON, S.L. ha participat en una trobada pionera organitzada pel Ajuntament de Sant Just Desvern al Hotel HLG CityPark. Aquest esdeveniment, inspirat en el concepte de Speed Dating, ha reunit empreses, professionals i, amb l’objectiu de fomentar la ocupació i crear noves oportunitats laborals dins del marc dinàmic i informal proporcionat per aquesta trobada única.

MITON, S.L., una empresa compromesa amb el desenvolupament local i la creació d’ocupació, ha participat activament en aquesta iniciativa. L’empresa ha tingut l’oportunitat de compartir la seva missió, valors i oportunitats de carrera amb altres professionals del sector i amb persones que busquen noves oportunitats laborals.

La ubicació de l’esdeveniment al Hotel HLG CityPark ha proporcionant un marc perfecte per a les converses i interaccions productives. Les sessions de Speed Dating han permès als representants de MITON, S.L. establir connexions ràpides amb candidats potencials i explorar possibles col·laboracions.

La participació en aquest esdeveniment destaca la importància de les empreses locals en el foment de l’ocupació i el creixement econòmic. La companyia ha demostrat el seu compromís amb la comunitat de Sant Just Desvern, contribuint activament a la creació de xarxes professionals i la generació d’oportunitats laborals locals.

La participació activa de MITON, S.L. en aquest esdeveniment de Speed Dating organitzat pel Ajuntament de Sant Just Desvern destaca el compromís de l’empresa amb la comunitat local, el foment de l’ocupació i la creació de xarxes professionals significatives.

Comparte en:
Abrir chat
1
Escanea el código
Hola
¿En qué podemos ayudarte?