IMPULSANT LA INCLUSIÓ A LA FIRA D’OCUPACIÓ «SI, I MILLOR»

Impulsant la Inclusió a la Fira d’ocupació ‘Si, i millor’ de la FECETC

Els dies 4 i 5 d’octubre de 2023, MITON, S.L. ha estat present a la Fira «Si, i millor. Fira d’ocupació, di-capacitat i talent» organitzada per la “Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya” (FECETC) és un esdeveniment anual que té com a objectiu principal promoure la inclusió laboral de les persones amb discapacitat. Aquesta iniciativa proporciona una plataforma única per a empreses que volen contribuir a aquesta causa i oferir oportunitats laborals a persones amb diversitat funcional.

MITON, S.L. ha presentat vacants de treball a la Fira que abasten una àmplia gamma de rols i competències. Això demostra la seva voluntat de proporcionar oportunitats professionals significatives a persones amb discapacitat, tenint en compte les seves habilitats i talents únics. A més, l’empresa destaca la seva inversió en la formació continua dels seus empleats, inclosos els nous integrants, per garantir que puguin desenvolupar les seves habilitats i créixer professionalment.

La participació activa de MITON, S.L. a la Fira «Si, i millor» no només és un exemple de responsabilitat social empresarial, sinó que també destaca el seu compromís continu amb la inclusió i la diversitat en l’àmbit laboral. L’empresa ha demostrat que la inclusió no només és una obligació ètica, sinó també una oportunitat per enriquir l’entorn laboral i impulsar la innovació mitjançant la diversitat de perspectives i talents.

MITON, S.L. ha destacat com una empresa que no només parla de la inclusió, sinó que la practica activament. La seva participació a la Fira «Si, i millor» de la FECETC ha estat una demostració tangible del seu compromís amb la diversitat i la inclusió laboral. Aquest exemple ha d’inspirar altres empreses a seguir el seu camí i a contribuir a la creació d’un entorn laboral més just i igualitari per a tothom.

Comparte en:
Abrir chat
1
Escanea el código
Hola
¿En qué podemos ayudarte?