DESCOBREIX WWW.MITON-FARMA.COM

WEB MITON-FARMA

WEB MITON-FARMA

Descobreix www.miton-farma.com

En un esforç per oferir serveis excepcionals al sector farmacèutic i impulsar la inclusió laboral, MITON SL està encantada d’anunciar el llançament de la seva nova pàgina web, www.miton-farma.com. La pàgina web va ser creada amb l’objectiu de destacar els serveis innovadors i de qualitat que MITON SL ofereix en l’àmbit del condicionament secundari de medicaments. Aquesta notícia ve acompanyada d’un esdeveniment important: la concessió d’una llicència per part de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS)que permet a MITON SL operar com a laboratori de condicionament secundari de medicaments. Això marca un gran avenç per a la companyia i per al sector farmacèutic en general, però també posa de manifest el compromís de MITON SL amb la integració laboral de persones amb discapacitat.

MITON SL es un Centre Especial de Treball amb el compromís inquebrant de fomentar la inclusió laboral de persones amb discapacitat. Més del 90% de la seva plantilla està formada per aquest col·lectiu.

La nova pàgina web de MITON, www.miton-farma.com, ofereix una visió detallada dels serveis que l’empresa proporciona en l’àmbit del condicionament secundari de medicaments. Algunes de les àrees clau que es destaquen inclouen:

  1. Condicionament Personalitzat: MITON SL ofereix solucions de condicionament secundari personalitzades per satisfer les necessitats específiques dels seus clients en el sector farmacèutic. Amb l’ús de tecnologies avançades, l’empresa pot adaptar els seus serveis a una àmplia gamma de serveis i requeriments.
  1. Llicència AEMPS: L’obtenció de la llicència de laboratori de condicionament secundari de medicaments de l’AEMPS és un pas significatiu en el compromís de MITON SL amb la qualitat i la conformitat amb les regulacions més estrictes de l’indústria farmacèutica. Aquesta acreditació garanteix que els seus serveis compleixen amb els més alts estàndards de seguretat i eficàcia.
  1. Innovació Tecnològica: MITON SL està a la vanguarda de les tecnologies de condicionament secundari, utilitzant equips i processos de darrera generació per garantir la integritat dels productes farmacèutics.
  1. Compromís amb la Inclusió Laboral: MITON SL és un exemple d’èxit en la integració laboral de persones amb discapacitat. L’empresa crea oportunitats i oferix un entorn de treball inclusiu que fomenta el creixement professional i personal de tots els seus treballadors.

Visita www.miton-farma.com per conèixer més detalls sobre els serveis que MITON SL ofereix al sector farmacèutic i el seu compromís amb la inclusió laboral. La nova pàgina web és una finestra que ofereix una visió aprofundida del compromís de l’empresa amb la innovació, la qualitat i la satisfacció del client, així com la integració laboral de persones amb discapacitat. Contacta amb el seu equip de professionals per a més informació i per explorar com MITON SL pot satisfer les teves necessitats en el camp del condicionament secundari de medicaments, mentre recolzes el seu important projecte social.

La concessió de la llicència de laboratori de condicionament secundari de medicaments de l’AEMPS és un moment significatiu en la història de MITON SL i en el desenvolupament del sector farmacèutic. Ambwww.miton-farma.com, l’empresa està compromesa a proporcionar serveis d’excel·lència, personalitzats i sostenibles per satisfer les necessitats canviant de l’indústria. A més, el seu fort compromís amb la integració laboral de persones amb discapacitat és un exemple inspirador d’una empresa que mira més enllà de la seva pròpia missió per crear un món més inclusiu i igualitari.

Comparte en:
Abrir chat
1
Escanea el código
Hola
¿En qué podemos ayudarte?